Mai in gluma mai in serios... Colegiul National Samuil Vulcan NU MAI ESTE o scoala de top, iar daca vreti sa aveti copii mai destepti cand vor fi mari... ati putea lua in considerare sa-i trimiteti la Stei. Liceul nostru batran a avut mai bine de 185 de ani sa coboare de pe locul 2 in Transilvania pe locul 280 in tara. 

In urma rezultatelor de la Bacalaureat site-ul www.admitereliceu.ro a analizat toate rezultatele si a facut topul liceelor din tara. Ne-am jucat putin cu datele si am desprins cateva concluzii: 

  • CNSV Beius a cazut in clasamentul general pe licee 60 de pozitii fata de anul trecut, fiind in acest an pe pozitia 280 din 1197 licee. Notam faptul ca intre aceste licee sunt incluse si Grupurile scolare. Considerand ca unul din 3 licee este de profil Grup Tehnic inseamna ca Samuil Vulcan nu se afla in prima jumatate a liceelor din tara. 
  • Cel mai bun liceu din Beius este Liceul Pedagogic. 

 

 

  • CNSV Beius nu are rezultate deosebite nici la Olimpiadele scolare (scor 0,28 ). Observam ca atat Steiul cat si Marghita sunt orase cu mai multe rezultate la olimpiade ca Beiusul. Si in 2012 la olimpiade Steiul si Marghita au avut rezutate mai bune. 
  • La Colegiul Avram Iancu Stei se munceste si rezultatele se vad: media 8 la plecarea din Liceu, chiar daca se intra cu note mai mici. Aceeasi situatie este si la Marghita, unde Octavian Goga il bate de asemenea pe Samuil Vulcan. Se contureaza deci ideea ca la Stei si la Marghita se face mai multa carte.  

 

 

Concluzie: este o idee buna sa va dati copiii la scoala in Stei. 

Sursa : http://www.admitereliceu.ro/top-licee

Clasament Bihor. http://www.admitereliceu.ro/top-licee?county_id=5&city_id=&year=2013&exams%5B%5D=bac&olympics=on