1. Cand l-au intrebat colegii de celula ce a facut de a fost arestat, Domocos ar fi spus: Absolut nimic, sunt cuminte ca o fetita.

2. De cand este la racoare Primarul Beiusului nu mai transpira. 

3. Fara sa fie condamnat definitiv, Economistul Domocos a cerut sa fie eliberat anticipat pentru ca va scrie o carte. 

4. Cum este mare gospodar, detinutu' si-ar fi aprins din nou paie in cap. A fost prins furand un cutitas, dar motivat: a declarat ca vrea sa faca un nou proiect: DNA - Inchisoarea Geotermala.

5. Surse: Primarul Beiusului a luat o mama de bataie de la cativa detinuti deoarece in prima noapte ar fi asfaltat toate gropile pe care acestia le sapasera ca sa evadeze. Domocos ar fi promis ca si daca mai ajunge vreodata primar nu astupa alta groapa, intrucat a inteles in sfarsit ca oamenii iubesc gropile.

6. Stupoare la Beius. De cateva zile nu mai fura nimeni de la Primarie. Se pare ca DNA ar fi luat toata Primaria si au sigilat-o.

7. Cornel Popa declara ca Domocos n-ar fi nimerit la inchisoare daca ar fi existat o sosea de centura ca si cea de la Beius. In cel mai scurt timp Cornel Popa va face o interpelare ca sa se faca o centura adevarata in jurul inchisorii. // Update, din lipsa de fonduri (DNA a si deschis deja un dosar pentru lipsa de fonduri), se va face sosea de centura doar in interiorul inchisorii. 

8. Anca Banda a declarat ca i se rupe banda de cine e primar. Oricum o tin toti directoare, indiferent cat ar fura de la Cultura. Si daca ar fi sa prezinte programul inchisorii, sora ei tot va ramane directoare in locul ei. 

9. La aflarea vestii ca Domocos a fost incarcerat, reteaua publica de apa ar fi inceput sa planga, iar acum apa de la Beius este curata ca lacrima. 

10. Pe surse pe care nu vi le putem dezvalui am aflat ca Domocos minte de ingheata si apa Geotermala.