In contextul economic actual ilustrii nostri edili au inceput sa inteleaga ca risipa de la clubul de fotbal beiusean trebuie sa inceteze(cel putin sper asta...). Astfel dupa 4 ani de conducere netransparenta si decizii ciudate luate la CF Bihorul Beius, presedintele Ganea isi da demisia... de onoare zic eu. Nu am inteles clar daca si puscariabilul Cigan a plecat sau pleaca. 
Pe viitor avem de inteles un lucru. Beiusul nu este Bucuresti, Cluj sau Timisoara. Fotbalul se face cu bani, bani pe care nu-i avem. Beiusul are nevoie de trotuare, spitale dotate, scoli, curatenie, dezvoltarea infrastructurii. S-a cheltuit enorm pe aceasta echipa, rezultatele sunt nicaieri. 

Cu echipa beiuseana de fotbal suntem fruntasi intre codasi, indiferent cata pasiune am pune in fotbalul beiusean. 
 
 
 
Şoc în fotbalul beiuşean - CF Bihorul Beiuş revine în Campionatul Judeţean
Autor: Peti Boroş,Viorel Codreanu
 

Clasată, la finalul sezonului 2011-2012, pe locul trei al Seriei a V-a a Ligii a III-a echipa CF Bihorul Beiuş spune "pas" eşalonului trei al fotbalului românesc după opt sezoane.

Ieri, la Primăria Beiuş, a avut loc Adunarea Generală a clubului în cadrul căreia a fost analizată situaţia echipei de fotbal. În condiţiile reducerii simţitoare a spirjinului pe care Primăria şi Consiliul Local Beiuş îl vor putea da în viitor echipei de fotbal, s-a decis ca aceasta să nu mai continue în Liga a III-a. Fotbalul beiuşean nu va dispărea, însă va continua la nivelul Campionatului Judeţean, cel mai probabil în Liga a V-a. Formaţia va fi pregătită de către Ciprian Carţiş, în timp ce de echipele de juniori se vor ocupa Daniel Borza şi Sorin Olteanu. CF Bihorul va renunţa la "mercenari" (jucători care au apărat culorile beiuşene doar când erau bani, dar au dat bir cu fugiţii în momentul în care fondurile s-au terminat) şi se va baza doar pe tineri fotbalişti din propria pepinieră. Modificări au survenit şi la nivelul conducerii clubului. Fostul preşedinte Remus Ganea şi-a dat demisia, fiind ales un nou comitet director, condus de către viceprimarul Gheorghe Costin, care va fi noul preşedinte al CF Bihorul. El va fi ajutat de către experimentatul Ionel Bondor, un om de fotbal foarte apreciat atât pe plan judeţean, cât şi pe plan naţional, dar şi de către mai tânărul Ionel Goina, fost director sportiv al echipei, care va putea aduce un suflu nou şi energia de care are nevoie fotbalul din municipiul de pe Crişul Negru. În atare condiţii judeţul Bihor va rămâne doar cu o singură echipă în Liga a III-a în sezonul 2012-2013. Aceasta va fi noua-promovată Tricolorul Alparea. După ce Unirea Valea lui Mihai s-a retras din Liga a III-a, din motive financiare, a fost urmată de CF Bihorul Beiuş. 

Crisana