Surse necredibile confirma: CF Bihorul Beius intra va intra in afaceri agricole. Galacticii municipali satuli de ligile D, E, F, G vor si ei un A in titlu. Astfel noul nume va fi Club Fotbalistic Agrar Bihorul Beius (CFABB). Cativa jucatori au declarat sub protectie anonima ca si-au dat seama ca terenul de fotbal trebuie sa fie foarte fertil dupa ce de ani de zile pamantul s-a odihnit, a fost presarat de saliva, sudoare si seminte. 

Ei confirma ca bani la club nu prea sunt. Au identificat solutia: FRF sa accepte ca in sezonul cald sa nu se mai joace fotbal pentru a se permite plantarea in locul gazonului a unui tip special de iarba, soiul Fumus Esentialis Canabicus, si astfel s-ar putea face niste bani frumusei. 

Acesti bani ar putea chiar sa scoata din faliment clubul care ar putea rapid deveni sponsor principal al Consiliului Local. 

Fanii echipei beiusene s-au aratat foarte incantati de ideea jucatorilor, si sunt dispusi sa investeasca si sa ajute si ei la aratul terenului de fotbal. 

 

 

Odata ce se va restabili situatia financiara si va intra pe profit echipa va cumpara si cativa arbitri care se vor putea implica activ in jocurile viitoare ale galacticilor. Se stie ca toate celelalte echipe isi aduc arbitrii lor numai noi nu avem arbitru. Nu in ultimul rand CFABB va ridica un nou stadion suspendat peste cel vechi, care va avea si bazin olimpic, SPA, sala fitness, pescarie, sauna. Iubitorii de sauna pot alege expunere la caldura, vapori si fum.

In incheiere uram echipei realizarea cincinalului agricol. Speram sa castigam si procesul cu compania Google care refuza sa puna pe harta fotbalistica echipa beiuseana, cu toate ca s-au dat foarte multi bani pentru aceasta echipa.