Cica s-ar investi Sapte sute de mii de Euro la Spital la Beius. Mult hulita Uniune Europeana, acea uniune care a distrus Romania impreuna cu masonii si cu templierii ne da Shepte sutie de mii de Ieiuro ca se ne facem un spital mai bun. 

Adevarata mană cerească veţi zice. Iar pute a bani in ultimu hal in tot municipiul Beiuş. Aşa de tare pute a bani încât de data asta nu se va mai fura niciun leu. Este un jurământ al DNA care va deschide un nou  dosar penal înainte chiar ca faptele sa se si petreacă. Informaţia ne-a venit de la o tipografie anonima din Oradea care a primit o cerere mai neobişnuită: dosar tip preimprimat cu cuvantul Penal inclusiv cu numele infractorului pretiparit. Din motive de bună desfăşurare a anchetei nu vă putem divulga tot ce era scris pe dosar (adica si numele cercetatului si rascercetatului). 

Spitalul Beius intrase intr-un con de umbra in urma acumulării vestitelor datorii din cauza malpraxisului. Se pare ca beiusenii nu sunt batuti de Dumnezeu cum s-ar crede din cauza desfrâului din cele 101+ baruri si ca divinitatea si-a muiat sufletul daca tot ne-am deschis atatea biserici. 

Sectia ATI incepută cu multi ani in urma va fi terminata de asemenea pe banii altora ca banii locali s-au dus pe fotbal. Este inca o dovada in plus ca dacă am reusi cumva sa vindem Primaria si Consiliul local pe bani de nimic (multi angajati, si mai multi bani cheltuiti, putine rezultate) am avea un oras mai frumos si mai prosper. 

Nu avem stiri cum ca s-ar repara drumul Beius-Oradea.