1. Cand l-au intrebat colegii de celula ce a facut de a fost arestat, Domocos ar fi spus: Absolut nimic, sunt cuminte ca o fetita.

2. De cand este la racoare Primarul Beiusului nu mai transpira. 

3. Fara sa fie condamnat definitiv, Economistul Domocos a cerut sa fie eliberat anticipat pentru ca va scrie o carte. 

4. Cum este mare gospodar, detinutu' si-ar fi aprins din nou paie in cap. A fost prins furand un cutitas, dar motivat: a declarat ca vrea sa faca un nou proiect: DNA - Inchisoarea Geotermala.

5. Surse: Primarul Beiusului a luat o mama de bataie de la cativa detinuti deoarece in prima noapte ar fi asfaltat toate gropile pe care acestia le sapasera ca sa evadeze. Domocos ar fi promis ca si daca mai ajunge vreodata primar nu astupa alta groapa, intrucat a inteles in sfarsit ca oamenii iubesc gropile.

6. Stupoare la Beius. De cateva zile nu mai fura nimeni de la Primarie. Se pare ca DNA ar fi luat toata Primaria si au sigilat-o.

7. Cornel Popa declara ca Domocos n-ar fi nimerit la inchisoare daca ar fi existat o sosea de centura ca si cea de la Beius. In cel mai scurt timp Cornel Popa va face o interpelare ca sa se faca o centura adevarata in jurul inchisorii. // Update, din lipsa de fonduri (DNA a si deschis deja un dosar pentru lipsa de fonduri), se va face sosea de centura doar in interiorul inchisorii. 

8. Anca Banda a declarat ca i se rupe banda de cine e primar. Oricum o tin toti directoare, indiferent cat ar fura de la Cultura. Si daca ar fi sa prezinte programul inchisorii, sora ei tot va ramane directoare in locul ei. 

9. La aflarea vestii ca Domocos a fost incarcerat, reteaua publica de apa ar fi inceput sa planga, iar acum apa de la Beius este curata ca lacrima. 

10. Pe surse pe care nu vi le putem dezvalui am aflat ca Domocos minte de ingheata si apa Geotermala. 

Surse necredibile confirma: CF Bihorul Beius intra va intra in afaceri agricole. Galacticii municipali satuli de ligile D, E, F, G vor si ei un A in titlu. Astfel noul nume va fi Club Fotbalistic Agrar Bihorul Beius (CFABB). Cativa jucatori au declarat sub protectie anonima ca si-au dat seama ca terenul de fotbal trebuie sa fie foarte fertil dupa ce de ani de zile pamantul s-a odihnit, a fost presarat de saliva, sudoare si seminte. 

Ei confirma ca bani la club nu prea sunt. Au identificat solutia: FRF sa accepte ca in sezonul cald sa nu se mai joace fotbal pentru a se permite plantarea in locul gazonului a unui tip special de iarba, soiul Fumus Esentialis Canabicus, si astfel s-ar putea face niste bani frumusei. 

Acesti bani ar putea chiar sa scoata din faliment clubul care ar putea rapid deveni sponsor principal al Consiliului Local. 

Fanii echipei beiusene s-au aratat foarte incantati de ideea jucatorilor, si sunt dispusi sa investeasca si sa ajute si ei la aratul terenului de fotbal. 

Scandal de proportii in curtea Primariei de Sfanta Marie. Un sobor de preoti ce au venit sa sfinteasca noua masina a primarului s-au trezit ca n-au obiectul muncii. Nimeni nu i-a anuntat ca masina respectiva a fost confiscata de DNA in urma cu doua luni. Preotii s-au suparat foarte tare ca au venit la lucru in zi de sarbatoare in timp ce altii mananca mititei si asculta manele. 

Preotii s-au enervat rau de tot pentru ca au venit pe cheltuiala lor si acum nimeni nu-i va despagubi. 

Din preafericiti au ajuns preatristi. Unul mai Inalt dintre ei ne-a declarat: "Judecati vor fi cei indraznesc sa judece. Vom merge si noi la DNA sa recuperam masina si sa o sfintim. Il bagam si pe Primar inauntru cu geamurile deschise si vom spala toate pacatele masinii si continutului acesteia. Nu in ultimul rand ii vom spala si rotile. Nu este permis ca la a doua venire a Primarului acesta sa ramana fara masina. "

Intrebat daca nu ar fi mai bine sa sfinteasca scoli noi in loc de biserici si masini, Inaltul preot a spus ca nu comenteaza intrucat degeaba avem scoli daca nu avem masini sa mergem la ele.

Am incercat sa-i mai punem si alte intrebari PreaTristrului Inalt Preot dar a spus ca il doare spatele si ca nu se mai poate sta coborat la nivelul nostru. 

   Un comunicat intergalactic a fost remis redactiei noastre binshene. Am aflat astfel ca 172,65 extraterestri se vor stabili la Binsh. Motivul este unul simplu. O sa avem sectie de ATI (Animare- Terapie Intensiva) marita, de data asta pe bune, nu cu lupa ca la altii de la alte spitale. Si cum sectia noastra ATI va fi cea mai tare de pa Pamant, o sa putem sa tratam eventuale julituri ale musafirilor, in premiera absoluta, cum nime atii de pe planeta nu poate. Musafirii nostri spatiali au primit asigurari ca nu vor fi trimisi in cazuri urgente la Oradea pe E79, deoarece nu vor ca acesta sa fie ultimul lor drum ca-i plin de gropi. Ei vor sau rute ocolitoare sau sa fie lasati sa moara in pace. 

Asociatia Extraterestii Beiusului a remarcat faptul ca ne-a luat vreo 4 ani sa construim si sa lasam neterminata extenisia salonului ATI, cam in plata domnului. S-a tot asteptat ca domnul sa plateasca, dar dupa mai multi ani s-a stabilit fara echivoc ca nu se stie cine e domnul. Ajutorul se pare ca va veni de sus. RomPetrolu va finanta ceea ce pe pe sit-ul Primariei Mun'cipiului este prezentat ca "Un Proiect de Succes".  Mare succes daca tot ne-a luat deja 3-4 ani sa-l terminam si tot nu e gata. 

Acum asteptam cu mare interes sa vedem unde se vor stabili Extraterestrii in Beius, pentru ca Binsu'i amu de vis! Adica nu-i inca dar o sa fie in curand. Probabil ca va fi o decizie politica-strategica, ca sa nu-i suparam. E cert ca vor primi un loc cu verdeata, cu acces la asfalt bun, conectat la apa geotermala si la nelipsitul izvor fereedic, aproape si departe in acelasi timp de neautorizatii de la UNICARM.  

Intervievat de agentia de presa Galactic Chemic TV Beius, nasu sef al orasului a zis ca "sigur putem profita si lua ceva de la Extraterestri, ca doar n-or sa vina cu mana goala. Stim ca nimeni nu vine cu mana goala la Beius. Daca vor le putem da spatiu de vanzare in Piata Agro-Alimentara, ca precis vor si ei sa traiasca din ceva". Vom deschide special pentru ei: Cimitir, Biserici, Scoli, chiar si o pista de hexaciclete (bicicletele extraterestrilor). 

Oamenii de stiinta de la Universitatea Inter-Galactica Samuil Vulcan  confirma ca sunt pregatiti sa faca o clasa speciala unde vor invata micii verzi. Se va cumpara mobilier nou pentru verzi. Nu se stie inca nivelul de pregatire si nici cum le functioneaza mintea. Nu se stie exact nici daca au minte sau nu. Oricum le vom baga mintile in cap. 

Cica s-ar investi Sapte sute de mii de Euro la Spital la Beius. Mult hulita Uniune Europeana, acea uniune care a distrus Romania impreuna cu masonii si cu templierii ne da Shepte sutie de mii de Ieiuro ca se ne facem un spital mai bun. 

Adevarata mană cerească veţi zice. Iar pute a bani in ultimu hal in tot municipiul Beiuş. Aşa de tare pute a bani încât de data asta nu se va mai fura niciun leu. Este un jurământ al DNA care va deschide un nou  dosar penal înainte chiar ca faptele sa se si petreacă. Informaţia ne-a venit de la o tipografie anonima din Oradea care a primit o cerere mai neobişnuită: dosar tip preimprimat cu cuvantul Penal inclusiv cu numele infractorului pretiparit. Din motive de bună desfăşurare a anchetei nu vă putem divulga tot ce era scris pe dosar (adica si numele cercetatului si rascercetatului). 

Spitalul Beius intrase intr-un con de umbra in urma acumulării vestitelor datorii din cauza malpraxisului. Se pare ca beiusenii nu sunt batuti de Dumnezeu cum s-ar crede din cauza desfrâului din cele 101+ baruri si ca divinitatea si-a muiat sufletul daca tot ne-am deschis atatea biserici. 

Sectia ATI incepută cu multi ani in urma va fi terminata de asemenea pe banii altora ca banii locali s-au dus pe fotbal. Este inca o dovada in plus ca dacă am reusi cumva sa vindem Primaria si Consiliul local pe bani de nimic (multi angajati, si mai multi bani cheltuiti, putine rezultate) am avea un oras mai frumos si mai prosper. 

Nu avem stiri cum ca s-ar repara drumul Beius-Oradea. 

 

 

Pagina 1 din 2

Loto

Rezultatele Loto sunt indisponibile temporar.

Vremea Beius

Please publish modules in offcanvas position.